AKSARAY / MERKEZ - Oğuzata Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EĞEMENLİKVE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Mrt

21 MART TÜRK TOPLULUKLARI HAFTASI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

Mrt

OĞUZATA ORTAOKULU 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA BOCCE TURNUVASINDA YILDIZ ERKEKLERDE İL ÜÇÜNCÜSÜ,YILDIZ KIZLARDA İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

12 MART İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN ‘’Mehmet Akif ERSOY’’

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemine uygun olarak, çeşitli gösteri ve sunumlar yapılarak tamamlandı. Öncelikli olarak öğrencilerimizden oluşan ''İSTİKLAL'' grubu, sınıflarımızı dolaşarak çeşitli bilgilendirmelerde bulundu. Akabinde çeşitli pano ve etkinlik alanları düzenlendi. Son olarak ise okulumuzda tüm öğrencilerin katılımı ile program yapıldı. Programın hazırlanması ve sunumu aşamasında görev alan öğretmen, öğrenci ve eğitim ailemizin tüm bireylerine teşekkür ederiz.

8 Mart Dünya Kadnlar Günün kutladık

Ock

2023-2024 KARNE SEVİNCİMİZ

Ock

Okulda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında sağlıklı besinler hakkında öğrenciler bilgilendirilerek,HURMA ETKİNLİĞİ yapılarak öğrencilerimizle eğlenceli vatit gecirildi.

Ekm

Dünya afet riskini azaltma günü okulumuzda gercekleştirilen tatbikat sonrası kutlanıldı.

Ekm

OGUZATA İLK-ORTA OKULU HER SABAH GÜNE SPORLA BALIYOR.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

Eyl

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİN KATKISI İLE COŞKU İÇİNDE KUTLANDI.

Haz

‘’Biz Toprakları Değil, Gönülleri Feth Etmeye Gidiyoruz’’ Fatih sultan Mehmet Han

May

‘’ Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz. ‘’